ТУРИСТИЧЕСКИ КОМПЛЕКС "КООП" ВОНЕЩА ВОДА


Балнеологичния център Вонеща вода е разположен в подножието на Балкана, на 30 км от живописния град Велико Търново, на 580 м над морското равнище.
Хотел "Кооп" ** звезди е построен на 300 м нагоре от населеното място. Хотелът разполага със 74 стаи с две или три легла и 4 апартамента. Всяка стая има собствен санитарен възел и душ със студена и постоянно течаща топла вода.
Има открит басейн, фитнес зала, ресторант със тераса, дневен и нощен бар, лекционна зала, зала за тихи игри, тенис на маса,билярд и барбекю на територията на комплекса.
Има лечебен комплекс с минерална вода в рамките на населеното място. Постига се много добър ефект ако човек пие водата и се къпи с нея. Използва се против заболявания на двигателно-опорния апарат, заболявания свързани с обмяната на вещвствата, кардио-васкуларни заболявания и хипертония, стомашно-чревни заболявания, радикулит, ишиас и т.н.
Благодарение на чудесните условия - прохладно лято, топла зима с много слънчеви дни, свеж, чист въздух и гостоприемството на местните хора, хотел "Кооп" е идеално място за активна почивка, отдих и медицинско лечение на хора от всички възрасти, през цялата година.