Хотел КАРЛТЪН

Хотел КАРЛТЪН е идеално разположен в сърцето на Дубайската главна бизнес, банкова и търговска зона и е само на няколко минути път с кола от Дубайското международно летище. От възхитителния КАРЛТЪН се открива невероятна гледка към Дубайския тесен залив. Това е най-старият четиризвезден хотел в страната. В него непрекъснато се правят подобрения, за да се осигури най-добро обслужване и удобства, независимо от целта на Вашето пребиваване тук - по работа или на почивка. Всички стаи и апартаменти са снабдени с отделни бани, индивидуално-контролируеми климатици, цветни телевизори със сателитни канали, радио и система за телефонно набиране в целия свят.

Кръчмата в Дубай е най-желаното място,където можете да се насладите на вашата любима напитка.Изпитайте удоволствието от прекрасната музика на руския състав FATUM, който свири за вас на живо. Барът AL NAKHEEL предлага приятна обстановка за любителите на чашката,а също и за игра на пул. За вашето прекрасно настроение се грижи FANCY SHOWS.

ИРАНСКИ НОЩЕН КЛУБ

Легендарният нощен клуб THE BUTTERFLIES е всепризнат заради развлеченията, които предлага на живо, превъзходната кухня и изключителна екстравагантност.
Всяка нощ известните ирански певци и красивата танцьорка на кючек развличат гостите под съпровода на ирански оркестър.
Съществува богат избор на западна, арабска, иранска и субконтинентална кухня.
В HAIL BING можете наистина да се насладите на изключителната китайска кухня, в съчетание с безупречно обслужване и традиционно китайско гостоприемство.
Този високо ценен, изискан ресторант предлага превъзходен, богат и екзотичен избор на чудесни и автентични китайски блюда, специално приготвени с голямо кулинарно умение от шеф-готвачите, пристигнали специално за целта от Китай.
Заповядайте на нашия официален обяд от 12.00 до 15.30 и вечеря след 19.00.

Край басейна можете да срещнете много приятели, а най-добрата релаксация са емоциите около приготовлението на най-вкусното барбекю от морска храна и напитка по ваш избор.
Всеки понеделник и петък след 8.00 прясно-уловената риба се пече до златисто-розово край басейна с изглед към Дубайския тесен залив. Заповядайте на това изключително преживяване край басейна, където ароматът на морската храна е неустоим.
Безкрайно е разнообразието от салати и вкусни десерти. Нежните звуци на изпълняваните мелодии допринасят за доброто Ви настроение.
Дубай е най-търсеното място за тайни срещи между влюбени, бизнесмени и търсачи на уединение.
Изключително удобното кафе LA MARGUERITE е известно с богатия си избор на сладкиши, западна, арабска, ливанска и субконтинентална храна, на която можете да се наслаждавате,докато светът се върти около вас.

Програмата включва :

Всички атракции, пожелани от клиентите ни ще бъдат подсигурени и изпълнени от служителите на представителния ни офис в Дубай.

Туроператор Ресурс Ценa
Алвин Тур екскурзия 4 нощувки (за един човек) 450 USD