ДЖУМЕРА БИЙЧ ДЕЛУКС

 DELUX

Хотелът разполага с 551 луксозни стаи и 49 апартамента, 41 от които са разположени по изключително интересен начин в северната и южна част на хотела. 85 от луксозните стаи са резервирани за тайни посетители на клуба, 139 имат самостоятелни балкони, 50 са със свързващи врати за удобство на семействата, в 48 са поставени сгъваеми дивани,а две от стаите са специално оборудвани за инвалиди.

Самостоятелните балкони са не само допълнително удобство,но придават на хотела и по-представителен вид.

Редовният автобусен транспорт до градския център, където могат да се посетят безбройните свръхмодерни магазини, превръщат Дубай в рай на купувача.
Организират се посещения на шампионати по голф, а през студените зимни месеци, любителите на конни състезания и състезания с камили, ще имат незабравими мигове в градовете Над Ал Шиба и Джебел Али.

Организират се посещения на шампионати по голф, а през студените зимни месеци, любителите на конни състезания и състезания с камили,ще имат незабравими мигове в градовете Над Ал Шиба и Джебел Али. Като част от естествения дизайн на хотела, лобито извежда към възхитителна двуредна колонада, виеща се грациозно повече от 120 метра от страната на хотела, с изглед към морето. Колонадата е главното място за срещи в хотела. Тук гостите се събират, за да се поразходят и побъбрят. Приземният етаж на хотела предлага храна 24 часа в денонощието на четири централно-разположени изхода. На втория етаж на колонадата се намират двадесет и четири търговски обекта на дребно, които включват бутици, бижутерски магазини, малък универсален магазин и други антикварни магазини, продажба на кристал, електроника,фото материали,цветя,книги и канцеларски стоки. Предлагат се коли под наем, офис за бизнес срещи и резервации за пътуване.

За търсачите на силни усещания, които искат да опитат вкуса на "истинската" Арабия, се предлагат експедиции до сърцето на пустинята или до планината Хаджар. "Нашите гости имат възможността да съчетаят най-доброто от двата свята", казва груповият директор на отдела за продажби и търговия Анди Абрам."Те могат да се насладят на всички услуги, които предлага хотелът, а местоположението ни гарантира близост до останалите туристически атракции на Дубай".

Програмата включва :

Всички атракции, пожелани от клиентите ни ще бъдат подсигурени и изпълнени от служителите на представителния ни офис в Дубай.

Туроператор Ресурс Цена
Алвин Тур екскурзия 4 нощувки (цена за един човек) 1250 USD