Вилно селище "ЧУМЕРНА ТУРИСТ" е разположено в централна Стара Планина и е само на 800 метра под връх Чумерна (най-висок в този район на планината - 1536 метра над морското равнище). На юг от него на 27 км е град Елена и на 73 км е град Велико Търново.Със своето уникално разположение и девствена природа вилното селище предлага прекрасни условия за туризъм през всички сезони на годината.

За любителите на зимните спортове селището предлага чудесни условия за спортуване, както денем, така и нощем. Обработената и осветена нощем писта е с дължина 760 метра и с капацитет на влека 360 - 420 човека в час. За начинаещите скиори - висококвалифицирани инструктури. Оборудван ски гардероб. За най-малките - шейни.

"ЧУМЕРНА ТУРИСТ" предлага за вас и вашите семейства посещения на туристически, културноисторически и природни забележителности, църкви и манастири в региона. Ресторант - бар с 25 места изненадва с уютната битова обстановка, топлото гостоприемство и българските национални ястия, характерни за региона.Вилно селище "ЧУМЕРНА ТУРИСТ" през зимата означава: много свеж и здравословен въздух, много сняг - от средата на месец ноември до средата на месец април, а през останалите сезони чудесни условия за пешеходен туризъм, колотуризъм, риболов, ловен туризъм, фото туризъм и всичко необходимо за вашия комфорт и почивка.

За резервации:
тел.0489/360 30, 0489/51 812
email: tourinfo@digsys.bg