Фирма "Цифрови системи"    
има удовоствието да Ви представи новия си продукт Tourinfo - http://www.digsys.bg/tourinfo
    Тази туристическа информационно-резервационна система може да бъде използвана от туристи, туристически агенции и собсвеници на хотели, ресторанти, барове и др. Тя помага на потребителите да получат информация за местата, където могат да отседнат, завeденията за хранене, природните забележителности и туристически атракции на България. Туристическата информационно-резервационна система се състои от три части: информационна, резервационна и административна. Системата се поддържа на четири езика: български, английски, немски и руски.

    Информационната част    
съдържа интересни факти за България, общи характеристики и туристическите атракции на града или района , в който е разположен даден туристически обект. Тя предлага пълно описание на избрания курорт, хотел, ресторант или бар. С помощта на различни методи за навигация, потребителите могат бързо, лесно и успешно да открият туристическите обекти включени в системата.

     Резервационната част    
на системата дава възможностна потребителя да резервира място в хотел, ресторант, бар. Резервацията се прави по най-добрия и най-лесен начин - в реално време, по Интернет. Резервацията е придружена от подробна информация за типа и категорията на избрания обект, условията, които предлага, периода на престоя и цената. Резервацията може да бъде зададена като пробна, тогава когато потребителят желае да провери съответсва ли желаната от него резервация на наличноста. Веднага след като направите успешна резервация, получавате потвърждение по елекронна поща.

    Административната част     
дава възможност на администраторите на туристически обекти да администрират базата он-лайн. Те могат да включват нови обекти и информация за тях; да създават WEB - страници, да наблюдават състоянието на резервациите и да прибавят нови ресурси към съществуващите в системата обекти. Системата управлява резервациите и запитванията на включените ресурси автоматично.

Цените за включване в системата са следните:
  • 200 лева за 10 MB информация - за участие в информационната част за 1 година.
  • 100 лева на година за участие в резервационната част.
    Цените са без включен ДДС.